Diyarbakır Deprem - Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır Deprem - Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Güncel 26 ocak 2021, salı. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde.

Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur.

Son Dakika Bingol Ve Elazig Da Siddetli Depremler Diyarbakir Siirt Erzincan Erzurum Ve Malatya Dan Hissedildi Bingol Ve Elazig Depremi Son Dakika Haber Son Dakika Haberler
Son Dakika Bingol Ve Elazig Da Siddetli Depremler Diyarbakir Siirt Erzincan Erzurum Ve Malatya Dan Hissedildi Bingol Ve Elazig Depremi Son Dakika Haber Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Güncel 26 ocak 2021, salı.

Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu?

Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Güncel 26 ocak 2021, salı. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler!

Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi.

Elazig Da Deprem Diyarbakir Ve Cevre Illerde De Hissedildi Gercek Gundem
Elazig Da Deprem Diyarbakir Ve Cevre Illerde De Hissedildi Gercek Gundem from www.gercekgundem.com
Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Güncel 26 ocak 2021, salı. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Geçen tüm içerikler için tıklayınız. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek.

Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu.

İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Yerin 7.36 kilometre derinliğinde yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken;

Rum Difm1p8lhm
Rum Difm1p8lhm from iasbh.tmgrup.com.tr
Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat. Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı.

Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Yerin 7.36 kilometre derinliğinde yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi. Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code